Vrijdag 29 maart 2024 19.30 uur

Adem uit en laat los… Juist nu hebben we zoveel meer aandacht en tijd voor onszelf nodig. Niet alleen tijd om te ontspannen, maar juist ook tijd om aandacht te geven aan wat er zich allemaal binnenin ons afspeelt. Om te voelen in plaats van in onze hoofd te zitten.

Wanneer we de tijd en ruimte nemen om op een liefdevolle manier voor onszelf te zorgen, naar binnen te keren en rust en ontspanning te kunnen verwelkomen in ons lichaam, dan krijgt je lichaam en je geest de mogelijkheid om terug te keren naar een gezonde en natuurlijke balans.

Daarom nodig ik je uit voor de Liquid Breath Ademspecial.

Wat is Liquid Breath

Liquid Breath is een ademmethode die voorbij alle ademoefeningen en ademtechnieken gaat. Het is een hele zachte diep ontspannende ademmethode die stress opruimt en die je nieuwe ruimte en lichtheid geeft. Want stress vormt voor 90% de oorzaak van alle ziektes! En wist je dat je met je adem heel veel van die stress en spanning zèlf kunt opruimen?

Bij veel ademtechnieken gaat het vaak over de inademing, maar bij Liquid Breath gaat het juist over je uitademing. Dat is het unieke aan deze ademmethode: het zacht uitzuchten van alles wat je niet meer dient. Je blaast letterlijk fysieke, mentale en emotionele spanning af en reinigt je lichaam daardoor op iedere uitademing. Zo ontstaat vanzelf een nieuwe inademing. Hiermee heel je je lichaam en ontstaat nieuwe ruimte.

Liquid Breath® gaat dus vér voorbij het ‘doen’. Je gaat juist ‘laten en loslaten’. Je mag je eraan overgeven, je mag ’toelaten’.

Inhoud sessie

Liquid Breath is een praktische methode, waarbij je gronding een belangrijk onderdeel is. Dit is dan ook het onderdeel waar we mee beginnen. Vervolgens begeleid ik je op een zachte liefdevolle en vooral veilige manier door deze sessie heen. Na de sessie nemen we ruim de tijd voor integratiefase, want uiteindelijk ligt daar de ware kracht van Breathwork. We sluiten de avond af met een kop thee met wat lekker en er is de gelegenheid om ervaringen te delen.

Ademwerk is ideaal voor je als je:

∗ belemmerende patronen, overtuigingen en angsten wilt loslaten;

∗ tegen een plafond aanloopt in je werk en niet zo goed snapt wat de aanleiding hiervoor is;

∗ het lastig vindt om controle los te laten en rust in je hoofd te ervaren;

∗ te streng voor jezelf bent en kampt met een negatief zelfbeeld;

∗ moeite hebt om je ruimte in te nemen en je hart te volgen.

Je adem is het enige wat je kan veranderen dat alles verandert.

Ontdek de ‘magie’ van Liquid Breath, gun jezelf deze reis naar binnen, verlangzaam en geef jezelf liefdevolle aandacht.

WAT LEVERT JE DIT OP?
⇒ Terugkomen in verbinding met je lijf;
⇒ Meer energie die kan gaan stromen;
⇒ Meer zachtheid en liefde voor jezelf;
⇒ Ruimte zowel in je lijf als in je hoofd;
⇒ Oude blokkades, overtuigingen en patronen los laten;
⇒ Magische diepe ontspanning.

Wil je weten wat anderen zeggen over de Adem Relax Special? LEES HIER EEN REVIEW 

WAAR EN WANNEER?
Datum: vrijdag 23 maart 19.30 – ca. 21:00 uur
Locatie: Centrum Nautilus, Hoeven
Prijs: € 39,95

Aanmelden kan via onderstaande button.

AANMELDEN VOOR LIQUID BREATH