BEGINNEN MET YOGA

Je wilt een proefles yoga in Etten-Leur volgen, hoe pak je dit aan?Beginnen met yoga…

Loop jij met dit idee rond? Om een proefles yoga in Etten-Leur te volgen? Dan ben je niet de enige, want veel mensen overwegen om met yoga te beginnen en een proefles yoga te volgen. Misschien hoor jij om je heen ook steeds meer mensen die ontzettend enthousiast zijn over Yoga en niet meer zonder willen.

Wat goed dat je de eerste stap nu hebt gezet en aan onderzoeken bent waar je graag een proefles yoga wilt volgen. Wellicht zit je nog met vragen, want hoe kies je uit al die verschillende yogastudio’s en yogastijlen nu de juiste voor jou. Lees even verder, dan hoop ik je vragen hieronder te kunnen beantwoorden.

PAST YOGA WEL BIJ MIJ?

Een vaak gehoorde opmerking van mensen is: “Ik ben niet lenig, ik kan geen yoga doen” of “yoga is te zweverig voor mij”.

Toch is yoga echt niet zweverig of vaag! Move & Mind biedt yogalessen aan op een leuke, laagdrempelige en moderne manier. Daarnaast hoef je echt niet lenig of flexibel te zijn want daar gaat yoga niet over. Yoga doe je namelijk voor jezelf, het is geen competitie. Ik pas de oefeningen altijd aan ieders mogelijkheden aan en bied alternatieven en aangepaste mogelijkheden voor elke houding. Zo raak je stap voor stap steeds meer vertrouwd met de houdingen en met je lichaam.

WELKE YOGAVORM IS GESCHIKT VOOR MIJ?

Er zijn veel verschillende yogastijlen en die brengen je allemaal balans en ontspanning. Wil je het echt rustig aan doen, maar ook kracht en flexibiliteit opbouwen? Wil je zenuwstelsel kalmeren en diepe ontspanning vinden in lichaam en geest? Probeer dan yoga bij Move & Mind.

Lees hier alle details over de verschillende groepslessen om te bekijken welke les het beste bij jou past.

BEN JE KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Als je behoefte hebt aan verandering, je voelt dat het tijd is voor jou om een nieuwe stap te maken en je wilt dit aangaan op een manier die goed en veilig voelt, die bij jou past? Dan helpen en begeleiden we je graag.

Met yoga krijgt je iedere week weer nieuwe tools, technieken en oefeningen aangereikt die je helpen om je lichaam en je grenzen beter te leren kennen, diep te ontspannen en meer rust in je hoofd te ervaren.

“Voor je lichaam & je mind zorgen is een investering.

Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.”

Nieuws en Agenda

Laat hieronder je e-mail achter en ik breng je als eerste op de hoogte van de adem- en yogaspecials