YOGA

Meer rust & balans in je lichaam en je mindMisschien herken je dat gevoel…

… je voelt een bepaalde druk, spanning of stress in je lichaam, maar je kunt er niet bij? De balans in je leven tussen inspanning en ontspanning is weg, je staat continu ‘aan’ en je weet niet hoe je dit kunt veranderen of doorbreken? Of misschien wil je meer in contact komen met je lichaam en je lichaam beter leren begrijpen omdat je lichaam jou alle antwoorden geeft. Wil je je lichaam weer leren voelen, meer in contact komen met je intuïtie?

Als je behoefte hebt aan verandering, je voelt dat het tijd is voor jou om een nieuwe stap te maken en je wilt dit aangaan op een manier die goed en veilig voelt, die bij jou past? Dan wil ik je graag hierin helpen en begeleiden. De yogalessen bij Move & Mind zijn een bewust selfcare moment in je week. Een moment om weer in contact te komen met jezelf, met je lijf op een hele zachte, rustige liefdevolle manier. Tijd voor jezelf om je zenuwstelsel te kalmeren, en bewuste ontspanning in je lichaam en je mind te brengen. Met Yoga krijgt je wekelijks tools, technieken en oefeningen aangereikt die je helpen om je lijf beter te leren begrijpen, diep te ontspannen en meer rust in je hoofd te ervaren.

proefles yoga in Etten-Leur

Een vaak gehoorde opmerking van mensen is: “Ik ben niet lenig, ik kan geen yoga doen” of “yoga is te zweverig voor mij”.

Toch is yoga echt niet zweverig of vaag! Move & Mind in Etten-Leur biedt yogalessen aan op een leuke, laagdrempelige en moderne manier. Daarnaast hoef je echt niet lenig of flexibel te zijn want daar gaat yoga niet over. Yoga doe je namelijk voor jezelf, het is geen competitie. We passen de oefeningen aan ieders mogelijkheden aan en bouwen zo langzaam op.

Welke les past bij mij?

Bij Move & Mind kun je kiezen uit verschillende soorten yogalessen. Wil je weten welke les het beste bij jou past? Klik dan op de button hieronder en lees verder.

“Voor je lichaam & je mind zorgen is een investering.

Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.”

Nieuws en Agenda

Laat hieronder je e-mail achter en ik breng je als eerste op de hoogte van de adem- en yogaspecials