YOGA

Meer rust & balans in je lichaam en je mindMisschien herken je dat gevoel…

… je voelt een bepaalde druk, spanning of stress in je lichaam, maar je kunt er niet bij? De balans in je leven tussen inspanning en ontspanning is weg, je staat continu ‘aan’ en je weet niet hoe je dit kunt veranderen of doorbreken? Of misschien wil je meer in contact komen met je lichaam en je lichaam beter leren begrijpen omdat je lichaam jou alle antwoorden geeft. Wil je je lichaam weer leren voelen, meer in contact komen met je intuïtie?

Als je behoefte hebt aan verandering, je voelt dat het tijd is voor jou om een nieuwe stap te maken en je wilt dit aangaan op een manier die goed en veilig voelt, die bij jou past? Dan wil ik je graag hierin helpen en begeleiden. De yogalessen bij Move & Mind zijn een bewust selfcare moment in je week. Een moment om weer in contact te komen met jezelf, met je lijf op een hele zachte, rustige liefdevolle manier. Tijd voor jezelf om je zenuwstelsel te kalmeren, en bewuste ontspanning in je lichaam en je mind te brengen. Met Yoga krijgt je wekelijks tools, technieken en oefeningen aangereikt die je helpen om je lijf beter te leren begrijpen, diep te ontspannen en meer rust in je hoofd te ervaren.

proefles yoga in Etten-Leur

Een vaak gehoorde opmerking van mensen is: “Ik ben niet lenig, ik kan geen yoga doen” of “yoga is te zweverig voor mij”.

Toch is yoga echt niet zweverig of vaag! Move & Mind in Etten-Leur biedt yogalessen aan op een leuke, laagdrempelige en moderne manier. Daarnaast hoef je echt niet lenig of flexibel te zijn want daar gaat yoga niet over. Yoga doe je namelijk voor jezelf, het is geen competitie. We passen de oefeningen aan ieders mogelijkheden aan en bouwen zo langzaam op.

Er zijn veel verschillende yogastijlen en die brengen je allemaal balans en ontspanning. Wil je rustig aan doen, maar ook kracht en flexibiliteit opbouwen? Het zenuwstelsel kalmeren en diepe ontspanning vinden in lichaam en geest? Probeer dan Dru Yoga.

Wat is Dru Yoga?

Dru Yoga vindt zijn oorsprong in Hatha yoga en wordt ook wel ‘de yoga van het hart’ genoemd. Deze vorm van yoga is stevig verankerd in de eeuwenoude yogatraditie. Dru Yoga is een zachte yogastijl waarbij vloeiende bewegingen elkaar als in een flow opvolgen. Het is een toegankelijke en rustige dynamische vorm van yoga om je fitter, vitaler en meer in balans te voelen. Met yoga zorg je niet alleen goed voor je lijf, maar yoga brengt ook rust en ontspanning in je hoofd.

Wat kun je verwachten in de les?

Een Dru Yogales bestaat uit activatie oefeningen waarbij we de spieren opwarmen en gewrichten los maken. We oefenen yogahoudingen, ook wel asana’s genoemd en we doen elke les weer een andere ademhalingsoefening. We trainen onze geest door middel van focusoefeningen, meditatie en visualisatie. En iedere les wordt afgesloten met een heerlijke diepe ontspanning.

Kortom, Dru Yoga zorgt ervoor dat je flexibeler wordt, je verbetert je ademhaling, ontwikkelt spierkracht en je leert bovenal bewust naar je lichaam te luisteren. Hierdoor vind je de rust en ontspanning die je verdient.

Welke les past bij mij?

Bij Move & Mind kun je kiezen uit verschillende soorten yogalessen. Wil je weten welke les het beste bij jou past? Klik dan op de button hieronder en lees verder.

“Voor je lichaam & je mind zorgen is een investering.

Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.”

Nieuws en Agenda

Laat hieronder je e-mail achter en ik breng je als eerste op de hoogte van de adem- en yogaspecials