fbpx

ADEMCOACHING IN ETTEN-LEUR


 

Ontdek de kracht van je adem!

Move & Mind verzorgt individuele ademsessies,

ademworkshops en ademsessies in groepsverband.

 

Ik werk vaak met mijn adem.

Breathwork, oftewel ademwerk is een van de mooiste dingen die ik heb ontdekt en wat mij zo helpt! Je adem is namelijk een fantastisch instrument om in te zetten om je beter te voelen. Het heeft direct effect op je lichaam en je emoties en gevoelens. Sinds ik met ademwerk in aanraking ben gekomen, ervaar ik veel meer focus en kracht bij mezelf en er is ruimte gekomen voor energie, enthousiasme en levensvreugde.

Sta jij weleens stil bij je ademhaling? Grote kans van niet, want het is toch logisch dat we ademen? Ademcoaching en -training krijgt steeds meer aandacht de laatste tijd en niet zonder reden. Door de hoeveelheid stress gerelateerde klachten zoals bijvoorbeeld burn-out, is er steeds meer behoefte aan manieren om te ontspannen en om uit het hoofd te komen en de verbinding met het lichaam weer te voelen.Toch kan de manier waarop je ademt een grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Sterker nog, je ademhaling vertelt hoe je leeft en waar jij jezelf (meestal onbewust) beperkt.

Resultaten die je kunt behalen zijn met ademtraining:

⇒ hyperventilatie onder controle krijgen en oplossen

⇒ kalmeren en relativeren bij angst- en paniek

⇒ ontspannen en eigen grenzen ‘bewaken’ bij overspannenheid en burn-out

⇒ beter inslapen en doorslapen

⇒ een fit en levenslustig leven te hebben

Je kunt bij Move & Mind terecht voor 1-op-1 ademsessies of groepssessies. Hieronder lees je wat het precies inhoud.

Ademcoaching

1-OP-1 ADEMSESSIE

Een ademsessie is een heel bijzondere ervaring die je het beste uit jezelf laat halen. Ervaring met meditatie, yoga of ademwerk is niet nodig. Een open mind wel!

Tijdens de privé sessie ga je ontdekken hoe je je adem kunt inzetten. Door je adem opnieuw te leren gebruiken, leer je ook direct dat je zelf invloed hebt op je mind. Je leert toelaten. Stapsgewijs, veilig en gedoseerd. Tijdens de sessie leer je je adem continu en structureel te verbeteren. Je krijgt inzicht en voelt wat er tijdens de ademhaling gebeurt en je wordt je bewust van de helende kracht van de adem. Er is meestal een aantal sessies voor nodig om écht de kracht van ademen te leren inzetten.

Intake

Om te beginnen vindt een intake plaats. We zullen ingaan op je huidige staat, je achtergrond en je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. De ademsessie wordt uitgelegd. Tijdens de intake bepalen we samen ook jouw doel. Deze vormt het uitgangspunt voor deze en toekomstige sessies.

Ademsessie

Het ademen gebeurt over het algemeen liggend. Het eerste half uur is het actieve gedeelte, waarbij je zoveel mogelijk aanwezig blijft en bewust voelt wat er gebeurt. Doordat het hart, buik, intensie en adem samenkomen, kan een transformatie plaatsvinden. De blokkade op de ademhaling die opgeslagen ligt op celniveau wordt dan losgelaten en gezien. Deze oude, onderdrukte energie kan zich op verschillende manieren uiten. 

Na het actieve gedeelte volgt de ontspanning, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. In deze fase ondervinden deelnemers vaak gevoelens van vrijheid, vreugde, opluchting en verwondering.

Duur ademsessie

Om de sessie af te sluiten is er ruimte om te bespreken wat je hebt ervaren. In totaal duurt een individuele ademsessie 60 – 75 minuten. Soms zal er een advies zijn in de vorm van ademhalingsoefeningen. Hiermee kun je de energie, wat nu vrij is gekomen, open houden.

Hoe kan ik je helpen?

1) Werken aan je persoonlijke doelen: 3 individuele ademsessies van 60 minuten

Zodat we echt uitgebreid kunnen werken aan jouw thema’s die bij jou spelen op dit moment.

Inhoud van de 3 sessies

⇒ Gratis intake gesprek

⇒ Gratis ademanalyse

⇒ Leren van verschillende ademtechnieken die je in kunt zetten

⇒ Tijdens iedere sessie gaan we actief ademen om zo weer in contact te komen met ons lichaam.

⇒ Tijdens iedere sessie nemen we ruim te tijd voor de ontspanningsfase waarin je alles mag integreren wat tijdens de sessie naar boven is gekomen.

⇒ Uitgebreid nagesprek

Kosten: € 150,-

2) Kennismaken met ademen: 1 individuele ademsessie van 60 minuten
Inhoud van de sessie

⇒ Gratis intake gesprek

⇒ Tijdens de sessie gaan je actief ademen om zo weer in contact te komen met ons lichaam.

⇒ In het tweede gedeelte van de sessie nemen we ruim te tijd voor de ontspanningsfase waarin je alles mag integreren wat tijdens de sessie naar boven is gekomen.

⇒ Uitgebreid nagesprek

Kosten: € 65,-

ADEMWORKSHOP (MAXIMAAL 8 PERSONEN)

Aan het begin van de sessie vertel ik uitgebreid over de ademhaling en waar we ons in de sessie op gaan richten. Ik werk altijd met een thema of onderwerp, bijvoorbeeld zelfliefde, je waarde inzien en laten zien, vertrouwen, loslaten…
Aan het einde van de sessie is er ruim de tijd om (als je dat wilt) te delen wat je hebt ervaren tijdens de sessie.

De groepssessies (ademworkshop), hebben als bijzondere eigenschap dat je met elkaar een energetisch veld opbouwt, waarin je elkaar versterkt in elkaars processen. Het gezamenlijk doorleven van dit proces creëert verbondenheid, vertrouwen en een diepe herkenning.

VOLGENDE WORKSHOP: 22 JANUARI 2021

In deze workshop leer ik je:

⇒ hoe de ademhaling precies werkt in je lichaam;

⇒ welke invloed je ademhaling heeft op je lichaam en mind

⇒ hoe jouw adempatroon is;

⇒ waar de energie bij jou blokkeert en wat dit met je doet;

⇒ kennismaken met 2 ademtechnieken zodat jouw geblokkeerde energie weer meer kan gaan stromen.

Als ademcoach stimuleer ik je en nodig ik je weer uit vol, diep en in een flow te ademen, met volledige overgave en vertrouwen op het leven, waardoor je meer energie, vrijheid en een diepe dankbaarheid ervaart.

Tijdstip: 19:30 – 21:30 u

Locatie: Vitalityworld, Etten-Leur

Investering: € 30,-

Maximum aantal deelnemers: 8

“Voor je lichaam en je mind zorgen is een investering.

Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.”