fbpx

ADEMTRAINING EN COACHINGSESSIES


 

Als je meer rust in je hoofd en in je lijf wilt ervaren
 

Ken je dat gevoel? Je voelt een bepaalde druk of stress in je lichaam, maar je kunt er niet bij? Misschien adem je oppervlakkig of hoog, voel je je af en toe licht in je hoofd? En je weet niet hoe je dit kunt veranderen of doorbreken.

Je leven lijkt niet op wat je voor ogen had en hoe je je wilt voelen. Geen flow, het vertrouwen is weg, waar is de verbinding met je hart?

Onbewust controleren en onderdrukken we met ons lichaam en onze ademhaling vaak allerlei emoties en gevoelens. Hierdoor kunnen deze emoties zich vast gaan zetten in ons lichaam, dit blokkeert de energiestroom waardoor er uiteindelijk fysieke en emotionele klachten kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan stress, angst en paniekaanvallen, somberheid of pijnklachten in de borst, nek of schouders en slaapstoornissen. Maar ook klachten als hoog in de borst ademen, kortademigheid, (chronische) hyperventilatie en disfunctioneel ademen, astma en COPD.

Met ademcoaching en ademtraining, leer je niet alleen alles over je ademhalingssysteem, maar kijken we ook naar je leefstijl, hoe de klachten zijn ontstaan en hoe je dit kunt doorbreken en veranderen. Zodat je klachten aangepakt, verminderd of zelfs helemaal verholpen worden.

Heb jij behoefte aan een krachtige doorbraak, voel je dat het tijd is voor een nieuw level en wil je dat bereiken op een manier die goed voelt? Ik help je graag om meer verbinding en energie te ervaren, om vanuit je hart te leven. Ik begeleid je bij persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook om je nachtrust te verbeteren en diepe ontspanning in je lijf en rust in je hoofd te ervaren.

De kracht van je adem is bijzonder. Je adem is namelijk een fantastisch instrument om in te zetten om je beter te voelen. Het heeft direct effect op je lichaam en je emoties en gevoelens. Sinds ik mijn adem bewust inzet, ervaar ik veel meer verbinding, meer vertrouwen en ontspanning in mezelf. Door het bewust ademen ontstaat er meer energie, enthousiasme en levensvreugde.

Sta jij weleens stil bij je ademhaling? Grote kans van niet, want het is toch logisch dat we ademen? Toch kan de manier waarop je ademt een grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Sterker nog, je ademhaling vertelt hoe je leeft en waar jij jezelf (meestal onbewust) beperkt.

Ademcoaching helpt je

⇒ om te kalmeren en relativeren bij angst- en paniek

⇒ in verbinding met jezelf te komen

⇒ meer te leven vanuit je hart

⇒ diepe ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd te ervaren

⇒ om beter je eigen grenzen te bewaken bij overspannenheid en burn-out

⇒ beter inslapen en doorslapen

⇒ meer energie en levenslust ervaren.

Move & Mind verzorgt 1-op-1 ademcoaching sessies en groepssessies. Hieronder lees je wat het precies inhoud.

Ademcoaching

ADEMTRAJECT “DE KRACHT VAN JE ADEM”

Een ademcoachtraject is een heel bijzondere ervaring die je het beste uit jezelf laat halen. Ervaring met meditatie, yoga of ademwerk is niet nodig. Een open mind wel!

Tijdens het ademtraject ga je ontdekken hoe je je adem kunt inzetten. Door je adem opnieuw te leren gebruiken, leer je ook direct dat je zelf invloed hebt op je mind. Je leert toelaten. Stapsgewijs, veilig en gedoseerd. Tijdens de sessie leer je je adem continu en structureel te verbeteren. Je krijgt inzicht en voelt wat er tijdens de ademhaling gebeurt en je wordt je bewust van de helende kracht van de adem. Er is een aantal sessies voor nodig om écht de kracht van ademen te leren inzetten en daarom heb ik het ademtraject “de kracht van je adem” voor je samengesteld.

Ademtraject “de kracht van je adem”

Verdeeld over zes weken heb je drie ademsessies van elk ongeveer 75 minuten. Tijdens de eerste sessie vindt er een intake plaats waarin we ingaan op je huidige staat, je achtergrond en je fysieke, mentale en emotionele gezondheid en je krijgt een persoonlijke ademanalyse. Ook bepalen we samen jouw doel. Deze vormt het uitgangspunt voor deze en toekomstige sessies. In de eerste sessie zullen we ook gelijk een korte ademsessie doen. 

In de volgende sessies zullen we telkens aan het begin evalueren en werken we door middel van ademoefening en sessies verder aan de thema’s die bij jou spelen. Na het actieve gedeelte volgt altijd de ontspanning, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. Aan het einde van de sessie is er ruimte om te bespreken wat je hebt ervaren.

INVESTERING

⋅ Ademtraject: “De kracht van je Adem” € 225,-

ADEMSESSIE IN GROEPSVERBAND

Naast individuele ademcoaching geef ik regelmatig ademspecials en ademcirkels in Etten-Leur en online. Door samen in groep te ademen kun je meeliften met de energie die we als groep creëren.

De basis van deze ademsessies bestaat uit de krachtige ademtechniek de verbonden ademhaling. Deze veelgebruikte  techniek binnen breathwork helpt je namelijk om onrust, onbewuste spanningen en stress los te laten en kan jou in een staat van bewustzijn brengen die je wellicht nog nooit eerder ervaren hebt!

Klik op de button hieronder en kijk wanneer de volgende ademsessie in groepsverband gepland staat.

“Voor je lichaam en je mind zorgen is een investering.

Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.”

Nieuws en Agenda

Laat hieronder je e-mail achter en ik breng je als eerste op de hoogte van de adem- en yogaspecials