fbpx

BREATHWORK & COACHINGSESSIES


 

Voor zelfbewuste onafhankelijke vrouwen die meer verbinding en energie willen ervaren.

 

Ken je dat gevoel? Je voelt een bepaalde druk of stress in je lichaam, maar je kunt er niet bij? Misschien adem je oppervlakkig of hoog, voel je je af en toe licht in je hoofd? En je weet niet hoe je dit kunt veranderen of doorbreken.

Je leven lijkt niet op wat je voor ogen had en hoe je je wilt voelen. Geen flow, het vertrouwen is weg, waar is de verbinding met je hart?

Heb jij behoefte aan een krachtige doorbraak, voel je dat het tijd is voor een nieuw level en wil je dat bereiken op een manier die goed voelt? Ik help je graag om meer verbinding en energie te ervaren, om vanuit je hart te leven. Ik begeleid je bij persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook om je nachtrust te verbeteren en diepe ontspanning in je lijf en rust in je hoofd te ervaren.

De kracht van je adem is bijzonder. Je adem is namelijk een fantastisch instrument om in te zetten om je beter te voelen. Het heeft direct effect op je lichaam en je emoties en gevoelens. Sinds ik mijn adem bewust inzet, ervaar ik veel meer verbinding, meer vertrouwen en ontspanning in mezelf. Door het bewust ademen ontstaat er meer energie, enthousiasme en levensvreugde.

Sta jij weleens stil bij je ademhaling? Grote kans van niet, want het is toch logisch dat we ademen? Toch kan de manier waarop je ademt een grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Sterker nog, je ademhaling vertelt hoe je leeft en waar jij jezelf (meestal onbewust) beperkt.

Ademcoaching helpt je

⇒ om te kalmeren en relativeren bij angst- en paniek

⇒ in verbinding met jezelf te komen

⇒ meer te leven vanuit je hart

⇒ diepe ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd te ervaren

⇒ om beter je eigen grenzen te bewaken bij overspannenheid en burn-out

⇒ beter inslapen en doorslapen

⇒ meer energie en levenslust ervaren.

Move & Mind verzorgt 1-op-1 ademcoaching sessies en groepssessies. Hieronder lees je wat het precies inhoud.

Ademcoaching

1-OP-1 ADEMSESSIE

Een ademsessie is een heel bijzondere ervaring die je het beste uit jezelf laat halen. Ervaring met meditatie, yoga of ademwerk is niet nodig. Een open mind wel!

Tijdens een individuele ademsessie ga je ontdekken hoe je je adem kunt inzetten. Door je adem opnieuw te leren gebruiken, leer je ook direct dat je zelf invloed hebt op je mind. Je leert toelaten. Stapsgewijs, veilig en gedoseerd. Tijdens de sessie leer je je adem continu en structureel te verbeteren. Je krijgt inzicht en voelt wat er tijdens de ademhaling gebeurt en je wordt je bewust van de helende kracht van de adem. Er is meestal een aantal sessies voor nodig om écht de kracht van ademen te leren inzetten en daarom adviseer ik om te starten met een pakket van 3 ademsessies.

Pakket van drie ademsessies

Verdeeld over zes weken heb je drie ademsessies van elk ongeveer 75 minuten. Tijdens de eerste sessie vindt er een intake plaats waarin we ingaan op je huidige staat, je achtergrond en je fysieke, mentale en emotionele gezondheid en je krijgt een persoonlijke ademanalyse. Ook bepalen we samen jouw doel. Deze vormt het uitgangspunt voor deze en toekomstige sessies. In de eerste sessie zullen we ook gelijk een korte ademsessie doen. 

In de volgende sessies zullen we telkens aan het begin evalueren en werken we door middel van ademoefening en sessies verder aan de thema’s die bij jou spelen. Na het actieve gedeelte volgt altijd de ontspanning, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. Aan het einde van de sessie is er ruimte om te bespreken wat je hebt ervaren.

Kosten

⋅ Pakket van drie individuele ademsessies € 175,-

⋅ Losse individuele ademsessie € 65,-

Maandag 13 september 19.30 uur

ADEMWORKSHOP ‘BETER ADEMEN’

Beter ademen, je hebt er invloed op. Merk jij regelmatig op dat je hoog ademt? Dat je een gestrest of onrustig gevoel ervaart? Met ademwerk kan stress met 75% verminderen.

De meesten van ons ademen minimaal, oppervlakkig en onbewust. Wist je dat 80% van de bevolking maar slechts 30% van de longcapaciteit gebruikt? Terwijl je adem je persoonlijke oplaadkabel is die altijd en overal makkelijk beschikbaar is, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

In deze workshop leer ik je:
⇒ hoe de ademhaling precies werkt in je lichaam;
⇒ welke invloed je ademhaling heeft op je lichaam en mind
⇒ hoe jouw adempatroon is;
⇒ waar de energie bij jou blokkeert en wat dit met je doet;
⇒ kennismaken met 2 ademtechnieken die je kunt inzetten om jouw geblokkeerde energie weer meer te laten stromen.

Als ademcoach stimuleer ik je en nodig ik je weer uit vol, diep en in een flow te ademen, met volledige overgave en vertrouwen op het leven, waardoor je meer energie, vrijheid en een diepe dankbaarheid ervaart.

Datum en tijdstip: maandag 13 september van 19:30 – 21:30 uur
Locatie: Wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, 4876 XA Etten-Leur
Investering: € 29,90

“Voor je lichaam en je mind zorgen is een investering.

Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.”