fbpx

ADEMTRAINING EN COACHINGSESSIES


 

Als je meer rust in je hoofd en in je lijf wilt ervaren
 

Ken je dat gevoel? Je voelt een bepaalde druk of stress in je lichaam, maar je kunt er niet bij? Misschien adem je oppervlakkig of hoog, voel je je af en toe licht in je hoofd? En je weet niet hoe je dit kunt veranderen of doorbreken.

Je leven lijkt niet op wat je voor ogen had en hoe je je wilt voelen. Geen flow, het vertrouwen is weg, waar is de verbinding met je hart?

Onbewust controleren en onderdrukken we met ons lichaam en onze ademhaling vaak allerlei emoties en gevoelens. Hierdoor kunnen deze emoties zich vast gaan zetten in ons lichaam, dit blokkeert de energiestroom waardoor er uiteindelijk fysieke en emotionele klachten kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan stress, angst en paniekaanvallen, somberheid of pijnklachten in de borst, nek of schouders en slaapstoornissen. Maar ook klachten als hoog in de borst ademen, kortademigheid, (chronische) hyperventilatie en disfunctioneel ademen, astma en COPD.

Met ademcoaching en ademtraining, leer je niet alleen alles over je ademhalingssysteem, maar kijken we ook naar je leefstijl, hoe de klachten zijn ontstaan en hoe je dit kunt doorbreken en veranderen. Zodat je klachten aangepakt, verminderd of zelfs helemaal verholpen worden.

Heb jij behoefte aan een krachtige doorbraak, voel je dat het tijd is voor een nieuw level en wil je dat bereiken op een manier die goed voelt? Ik help je graag om meer verbinding en energie te ervaren, om vanuit je hart te leven. Ik begeleid je bij persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook om je nachtrust te verbeteren en diepe ontspanning in je lijf en rust in je hoofd te ervaren.

De kracht van je adem is bijzonder. Je adem is namelijk een fantastisch instrument om in te zetten om je beter te voelen. Het heeft direct effect op je lichaam en je emoties en gevoelens. Sinds ik mijn adem bewust inzet, ervaar ik veel meer verbinding, meer vertrouwen en ontspanning in mezelf. Door het bewust ademen ontstaat er meer energie, enthousiasme en levensvreugde.

Sta jij weleens stil bij je ademhaling? Grote kans van niet, want het is toch logisch dat we ademen? Toch kan de manier waarop je ademt een grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Sterker nog, je ademhaling vertelt hoe je leeft en waar jij jezelf (meestal onbewust) beperkt.

Ademcoaching helpt je

⇒ om te kalmeren en relativeren bij angst- en paniek

⇒ in verbinding met jezelf te komen

⇒ meer te leven vanuit je hart

⇒ diepe ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd te ervaren

⇒ om beter je eigen grenzen te bewaken bij overspannenheid en burn-out

⇒ beter inslapen en doorslapen

⇒ meer energie en levenslust ervaren.

Move & Mind verzorgt 1-op-1 ademcoaching sessies en groepssessies. Hieronder lees je wat het precies inhoud.

Ademcoaching

1-OP-1 ADEMCOACHING

Tijdens een ademcoachtraject ga je ontdekken hoe je je adem kunt inzetten. Ademtraining helpt je om weer contact te maken met je gevoel en je lichaam. Door je adem opnieuw te leren gebruiken, leer je ook direct dat je zelf invloed hebt op je mind. Ademtraining is super krachtig en het kan life changing zijn.

We weten al langer dat stress de oorzaak vormt van 90% van alle ziektes. Fysiek gezien bestaat stress uit opgehoopte blokkades en afvalstoffen in de cellen. Met de kracht en diepte van de adem kun je 80% van die blokkades in je cellen zèlf opruimen!

We gebruiken normaal gesproken maar gemiddeld 25-30% van onze longcapaciteit. Als je je onbewuste adempatroon bewust leert besturen, kun je ineens moeiteloos 60-70% van je longcapaciteit gebruiken om te ademen. Dat is niet moeilijk. Iedereen kan het. Je hebt het simpelweg nog niet eerder gedaan en ik wil je hier graag bij helpen.

ADEMSESSIE IN GROEPSVERBAND

Naast individuele ademcoaching geef ik regelmatig ademspecials en ademcirkels in Etten-Leur en online. Door samen in groep te ademen kun je meeliften met de energie die we als groep creëren.

De basis van deze ademsessies bestaat uit de krachtige ademtechniek de verbonden ademhaling. Deze veelgebruikte  techniek binnen breathwork helpt je namelijk om onrust, onbewuste spanningen en stress los te laten en kan jou in een staat van bewustzijn brengen die je wellicht nog nooit eerder ervaren hebt!

Klik op de button hieronder en kijk wanneer de volgende ademsessie in groepsverband gepland staat.

“Voor je lichaam en je mind zorgen is een investering.

Je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.”

Nieuws en Agenda

Laat hieronder je e-mail achter en ik breng je als eerste op de hoogte van de adem- en yogaspecials