1. Dru Yoga Light

Deze zachte yogales voor mensen die het (tijdelijk) wat rustiger aan willen doen, wanneer je lichamelijke klachten hebt, vermoeid bent, een moeilijke periode achter de rug hebt of als je al wat ouder bent.

​De houdingen worden kleiner en wat lichter gehouden. We voelen wat vaker na, en de nadruk ligt op zachte ontspanning. Er worden alternatieven geboden en als je een houding niet kunt, dan doe je hem gewoon niet.

2. Dru Yoga Flow

Hou jij van afwisseling in je yogales? En hou jij van bewegingen die vloeiend in elkaar over gaan? Dan is deze yogales echt iets voor jou. Even helemaal uit je hoofd en in je lijf.

De les bevat meerdere series oefeningen achter elkaar en de intensiteit van de houdingen verschilt per serie. Er wordt altijd een combinatie van kracht en flexibiliteit toegepast gedurende de les. In de les besteed ik (als ademcoach) veel aandacht aan de adem; we doen elke les een passende ademoefening. We sluiten af met een fijne lange diepe ontspanning.

3. Stoelyoga

Move & Mind verzorgt wekelijks stoelyoga lessen in Het Turfschip. We bieden een lichte vorm van yoga waarbij soepelheid, vitaliteit en ontspannen samenzijn centraal staan.

Deze yogales is niet alleen geschikt voor mensen vanaf 55 plus. Lichte yoga is ook goed voor ouderen die meer bewust in het leven willen staan, zijn of haar lichaam beter willen leren kennen om soepel en gezond willen houden. Of voor degene die een moment zoeken voor zichzelf. Hierbij kan yoga met de stoel helpen, want ontspannen lichaamsbeweging is met name op latere leeftijd erg belangrijk en kan een preventieve rol spelen bij diverse klachten.

Ben jij benieuwd naar yoga en wil je het proberen? Klik op de button hieronder om een proefles te boeken.

AANMELDEN VOOR EEN PROEFLES