Adem je vrij en laat je daarna weg zakken in een diep ontspanning…

Tijdens deze bijzondere sessie zul je de super krachtige en transformerende werking van je adem ontdekken om vervolgens weg te zakken in een diepe staat van ontspanning en vertrouwen. Het is bevrijdend en helend tegelijk.

Verbonden ademen brengt je in flow

Bewust verbonden ademen is een eenvoudige techniek die de inademing met de uitademing verbindt. Volledig in en ontspannen uit, zonder pauzes, simpel en zacht. Met bewust verbonden ademen daal je af naar de diepere lagen in jezelf. Hierdoor mogen spanningen in het lichaam loskomen. Bovendien kan geblokkeerde energie weer gaan stromen en gevoelens die jij – vaak als overlevingsmechanisme – (onbewust) hebt weg gestopt kunnen naar de oppervlakte komen. De verbonden ademhaling is niet altijd comfortabel, maar als je ermee kunt zijn, kunnen spanningen oplossen en werkt het helend en transformerend.

Aansluitend op de verbonden ademsessie volgt een heerlijke Yoga Nidra sessie waar inzichten, gevoelens van liefde en verbinding naar boven kunnen komen. Die jou in een hele diepe ontspannen staat van overgave brengt.

Wat is yoga nidra?

Zelf ben ik dol op Yoga Nidra. Waarom? Omdat het dé perfecte methode is om echt diep te ontspannen. Yoga Nidra is een yogavorm van bewuste ont-spanning. Het helpt je o.a. beter te slapen, te ontspannen en te luisteren naar je intuïtie. Maar ook kan het je een boost geven op het gebied van concentratie, energie en creativiteit. 

Tijdens de sessie blijf je bewust aanwezig terwijl je lijf in diepe ontspanning treedt. Je gaat een magische reis maken door je lichaam en geest waardoor je in een hele diepe staat van ontspanning komt zoals tijdens de slaap. Wist je dat deze diepe vorm van ontspanning gelijk staat aan ongeveer 3 uur slaap?!

Yoga Nidra vraagt dus, in tegenstelling tot andere yogavormen geen beweging en al helemaal geen inspanning. Je kunt voornamelijk heerlijk ontspannen liggen en je hoeft alleen te luisteren naar mijn stem… En dat voelt heel ontspannen en fijn. 

Hoe is de sessie opgebouwd?

  • Na de korte uitleg over het ademen en yoga nidra starten we met de ademsessie die ongeveer 20 minuten duurt.
  • Daarna volgt de yoga nidra sessie van circa half uur.
  • Achteraf is er ruimte om je ervaring te delen.

Aanmelden

Tijdstip: vrijdag 1 april 19.30 – 21.00 uur

Locatie: Yogaschool Balans, Etten-leur

Kosten: € 29,50

AANMELDEN VOOR DE ADEM NIDRA SPECIAL