Echt een cadeau voor je lichaam & geest

Deze Adem & Relax Special geeft je lichaam diepe ontspanning en het brengt je mind tot rust.

Over deze sessie

Bij deze Adem Nidra Relax Special heb ik alles samengebracht en gecombineerd tot wat ik noem een innerlijke detox. In deze sessie gebruik ik elementen van breathwork, stretch movements, Dru Yoga, meditatie, visualisatie en technieken uit lichaamsgerichte therapie.

De Adem & Relax Special helpt je op een relaxte, leuke en makkelijke manier uit je hoofd te komen in verbinding met je lichaam. Het helpt je stress en spanning los te laten uit je lichaam & mind. Een sessie activeert energie in je lichaam. Je ervaart lichtheid.

Over ademwerk

Bewust verbonden ademen is een eenvoudige ademmethode die de inademing met de uitademing verbindt. Volledig in en ontspannen uit, zonder pauzes, simpel en zacht. Met bewust verbonden ademen breng een grote innerlijke schoonmaak in je lichaam opgang, een innerlijke detox. Hierdoor mogen spanningen en emoties in het lichaam loskomen. Tijdens het ademen voel je de veranderingen die optreden in je lichaam en voel je letterlijk de energie door je lichaam stromen. Het gevoel van totale ontspanning helpt je om terug te gaan naar je basis.

Aansluitend op de zachte ademwerk volgt een super relaxte Yoga Nidra sessie die jou in een hele diepe ontspannen staat van overgave brengt.

Over Yoga Nidra

Yoga Nidra is een krachtige en diepgaande meditatie techniek waarbij je (in tegenstelling tot actieve vormen van yoga) in overgave lekker mag gaan liggen en luisteren. Zelf ben ik dol op Yoga Nidra. Waarom? Omdat het dé perfecte methode is om echt diep te ontspannen. Het helpt je o.a. beter te slapen, te ontspannen en te luisteren naar je intuïtie. Maar ook kan het je een boost geven op het gebied van concentratie, energie en creativiteit. 

Tijdens de sessie blijf je bewust aanwezig terwijl je lijf in diepe ontspanning treedt. Je gaat een magische reis maken door je lichaam en geest waardoor je in een hele diepe staat van ontspanning komt zoals tijdens de slaap. Wist je dat deze diepe vorm van ontspanning gelijk staat aan ongeveer 3 uur slaap?!

Je kunt dus heerlijk ontspannen liggen en je hoeft alleen te luisteren naar mijn stem… En dat voelt heel ontspannen en fijn. 

Inhoud

– We beginnen met een activatie van het lichaam door o.a. stretch movements en shaking;

– Vervolgens doen we een zachte verbonden ademsessie van ca. 20 minuten.

– Aansluitend volgt de geleide slaap meditatie

– Achteraf drinken we samen thee met wat lekkers en is er ruimte om je ervaring te delen.

Aanmelden

Tijdstip: vrijdag 22 september van 19.30 – ca. 21.30 uur

Locatie: Centrum Nautilus in Hoeven

Kosten: € 39,50

AANMELDEN VOOR DE ADEM NIDRA SPECIAL