Soms heb je liever yogales wanneer het jou uit komt of kan het volgen van yogalessen in een groep als ongemakkelijk worden ervaren. Of misschien wil je graag extra begeleiding bij de oefeningen krijgen. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar díe bepaalde yoga oefeningen, speciaal afgestemd op jouw kunnen en jouw persoonlijke doelstelling. In jouw tempo en met 100% aandacht van de docent.

Dat kan bij Move & Mind. Of het nu gaat om rustige oefeningen om meer los te kunnen laten of een combinatie van spierversterkende oefeningen om kracht en balans te verbeteren: yoga is enorm divers en heeft voor iedereen bepaalde elementen die perfect aansluiten.

Manier van werken

We beginnen met een kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos) om te kijken of er een wederzijdse klik is. In het gesprek bepalen we onder andere waar we ons in de yogalessen op gaan focussen en wat voor jou het meest belangrijk is om aan te werken.

Opbouw van de les

Indien gewenst starten we met een meditatie, afgestemde yoga oefeningen, ontspanning (ademhalings-, of ontspanningsoefeningen), kort nabespreken van ervaringen tijdens de les.

Tijdsduur & investering

Een persoonlijke yogales duurt 60 minuten en kost € 55,-

 

KENNISMAKINGSGESPREK AANVRAGEN