Vanaf dinsdag 19 mei kun je bij Move & Mind start op verschillende tijdstippen buiten yoga les volgen op een fijne beschutte locatie in Etten-Leur.

Buiten Yoga is hét recept voor ontspanning, voor het genieten van “buiten-zijn”. Voel de zon op je huid en de wind door je haren waaien. Laat het gras tussen je tenen kriebelen en ruik de bloesems. Om buiten aan yoga te doen hoeft het niet altijd super zonnig of 25° C te zijn, want wist je dat de ideale temperatuur hiervoor 17° C is? En voelt het toch iets te koud, geef het dan niet direct op! Juist door vaker buiten te oefenen, gaat het steeds fijner voelen en adem je als het ware door de frisheid heen.

Wil je weten op welke tijdstippen de buiten yogalessen worden gegeven? Klik dan op de button hieronder.

LESROOSTER BUITEN YOGA

En is er een week dat het weer het écht niet toelaat of je hebt zelf geen mogelijkheid om naar de yogales te komen, maar wil je wel thuis yoga beoefenen? Schrijf je dan in voor een online les. Je krijgt de opname van de les vrijdags in je mailbox. Deze blijft 7 dagen geldig en kun je zo vaak doen als je wilt.

Aanmelden voor Buiten Yoga

Van 19 mei t/m 31 juli kun je deelnemen aan de buiten lessen.
Je kunt bij Move & Mind hiervoor een Flexibele Zomerkaart aanschaffen. Met deze strippenkaart kun je 5 lessen volgen binnen de periode dat er buiten yogales wordt gegeven. Met deze strippenkaart kun je ook kiezen voor een online yoga les als de weersomstandigheden te slecht blijken te zijn voor buiten yoga.

AANMELDEN VOOR BUITEN YOGA