Bij Move & Mind kun je in de maanden mei, juni en juli wekelijks op verschillende tijdstippen buiten yoga volgen in de prachtige tuin van Lian Baremans aan de Hilsebaan 108 in Etten-Leur.

“De Achtertuin” is een unieke plek vol leven en rust waar je zintuigen worden geprikkeld door alles wat groeit en bloeit. Het is echt een plek om tot jezelf te komen: de perfecte plek in Etten-Leur voor yoga in de natuur.

Buiten Yoga is hét recept voor ontspanning, voor het genieten van “buiten-zijn”. Voel de zon op je huid en de wind door je haren waaien. Laat het gras tussen je tenen kriebelen en ruik de bloesems. Om buiten aan yoga te doen hoeft het niet altijd super zonnig of 25° C te zijn, want wist je dat de ideale temperatuur hiervoor 17° C is? En voelt het toch iets te koud, geef het dan niet direct op! Juist door vaker buiten te oefenen, gaat het steeds fijner voelen en adem je als het ware door de frisheid heen.

We starten op 18 mei en de buitenyoga lessen worden gegeven op woensdagochtend om 09.30 uur en donderdagavond om 19.30 uur in de maanden mei, juni en juli. Is het weer toch niet geschikt voor buitenyoga? Dan wijken we uit naar de fijne vertrouwde binnenlocatie.

Meer informatie of een proefles Yoga in “de Achtertuin”?

JA IK BEN GEÏNTERESSEERD IN BUITEN YOGA