EVEN VOORSTELLEN

Elize Nagelhoud, uw yoga docente uit Etten Leur

Mijn naam is Elize Nagelhoud en ik ben geboren in 1971. Ik woon samen met mijn partner en kinderen in Etten-Leur.

 

Na mijn studie aan de NHTV Breda ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in diverse commerciële dienstverlenende beroepen als intercedent, vestigingsmanager, opleidingsadviseur en coach op het gebied van re-integratie & mobiliteit.
Door de combinatie van een drukke baan destijds en kinderen in de luiers, leefde ik voortdurend met stress en spanningen. In deze tijd ontdekte ik yoga en voelde dat het mij goed deed.

Yoga is vanaf dat moment niet meer weg te denken uit mijn leven.

 

Later, in 2009, ben ik met Dru yoga begonnen. Deze yogastijl sprak mij enorm aan omdat het de perfecte aanvulling is op onze huidige moderne snelle wereld waarin wij leven. En daarnaast is Dru Yoga stevig verankerd in de rijke oude yogatradities.

Sinds 2015 volg ik met veel enthousiasme de 3-jarige Dru yoga docentenopleiding. Inmiddels ben ik geslaagd voor het tussentijds praktijkexamen en mag ik les geven. Mijn intentie is om yoga door te geven om anderen meer rust, balans, energie en zelfvertrouwen in zichzelf te laten ervaren. Want ik ben er van overtuigd dat yoga hierbij kan helpen, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. De naam Move & Mind verwijst hier dan ook naar.

Nieuws en Agenda

Laat hieronder je e-mail achter en ik breng je als eerste op de hoogte van de adem- en yogaspecials