Ademcoaching Etten-Leur

Ademsessie

Omdat ik wat last had van hartkloppingen heb ik onlangs twee ademsessies bij Move & Mind gehad. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten van een ademsessie. Had dit nog nooit meegemaakt. Elize is een warme persoonlijkheid met een hele rustige uitstraling. Ze legde goed uit wat we allemaal gingen doen. Er zat een groot verschil in mijn ademhalingssnelheid voor en na de sessie. Voor mij is er ook duidelijk een inzicht gekomen dat ik tijdens mijn werk te weinig pauzes neem, terwijl nu gebleken is hoe belangrijk dat is. Na de sessie heb ik deze spanning letterlijk van mij afgeschud, ik voelde mij daarna rustig en in balans.

Dank je wel Elize voor de inzichten en de fijne sessies. Ik ben blij verrast wat een ademsessie je op kan leveren en kan het iedereen aanbevelen. Ik heb er erg veel aan gehad!

Daniëlle

stoelyoga Etten-leur

Stoelyoga

Hoi Elize, hartelijk bedankt voor de fijne yogales van afgelopen week. Jouw inleiding is altijd heel fijn en rustig. Ik word me nog meer bewust van mijn lichaam en hoe belangrijk de ademhaling is. Ook de ruimte waarin je de yogales geeft en jouw stem zijn heel rustgevend. Nogmaals dank en tot gauw!

Trudy

yoga etten-leur

Yogales

Graag laat ik je weten dat ik de yogalessen als zeer prettig ervaar. Iedere keer weer vind ik de oefeningen verrassend om te doen en heel afwisselend. Vaak ook een mooie afsluiting van de les. Voor mij ook een fijne locatie dichtbij. Ik ben blij met je…

Tonny

Yoga Nidra Etten-Leur

Yoga Nidra Workshop

Ik wil je nog extra bedanken voor de heerlijke ontspannende workshop! Ik vond het echt even “me-time” op een speciale manier. Leuke groep mensen ook, kortom, ik heb genoten! Dank je wel Elize 😘

Kitty

review Move & Mind

Yoga

” Via via ben ik bij jou terecht gekomen want de reacties waren positief. Vanaf dag 1 vond ik jou heel prettig les geven. Een prettige rustige stem. Ik kwam naar de yogales om mijn ademhaling en mezelf rust te gunnen. Ik kan het iedereen aanraden die bewuster wil leven, die een balans zoekt in wat er van je wordt verwacht en waar je de grens legt voor jezelf. Na iedere les kom ik blij en tevreden thuis.”

Jolanda