Elke laatste vrijdag van de maand verzorgt Move & Mind een heerlijke Yoga Nidra les want zeg nou zelf: hoe fijn is het om je weekend super relaxed in te gaan!

Wat is yoga nidra?

Zelf ben ik dol op Yoga Nidra. Waarom? Omdat het dé perfecte methode is om echt diep te ontspannen. Yoga Nidra is een yogavorm van bewuste ont-spanning. Het helpt je o.a. beter te slapen, te ontspannen en te luisteren naar je intuïtie. Maar ook kan het je een boost geven op het gebied van concentratie, energie en creativiteit. 

Tijdens de sessie blijf je bewust aanwezig terwijl je lijf in diepe ontspanning treedt. In eerste instantie lijkt deze vorm van yoga beoefening niets anders dan stil liggen op je yogamat met fijne comfortabele kleding aan en een heerlijk zachte deken over je heen. Maar tijdens deze bijzondere les maak je een magische reis door je lichaam en geest waardoor je in een hele diepe staat van ontspanning komt zoals tijdens de slaap. Dat is het mooie: je krijgt de diepe rust en ontspanning van slaap én je blijft wakker en alert. Wist je dat deze diepe vorm van ontspanning gelijk staat aan ongeveer 3 uur slaap?!

Yoga Nidra vraagt dus, in tegenstelling tot andere yogavormen geen beweging en al helemaal geen inspanning. Je kunt voornamelijk heerlijk ontspannen liggen en je hoeft alleen te luisteren naar mijn stem… En dat voelt heel ontspannen en fijn. 

Hoe is de les opgebouwd?

  • Het eerste half uur is om tot jezelf te komen. We doen zachte en ontspannende yoga- en ademoefeningen.
  • Daarna volgt de yoga nidra sessie die ongeveer een half uur duurt.

Meer informatie

Ben jij benieuwd naar deze super relaxte nidra special en gun jij jezelf of een bekende dit bijzonder rustgevende cadeau?

Tijdstip: vrijdag 25 juni 10:00 – 11:30 uur

Locatie: volgt

 

AANMELDEN VOOR DE YOGA NIDRA SESSIE