Wist jij dat aromatherapie en yoga een match made in heaven zijn?

Move & Mind organiseert weer een heerlijke Yoga Nidra Special waarin je zintuigen geprikkeld door zorgvuldig gekozen geuren. We gebruiken de etherische oliën van dōTERRA. Deze zijn 100% natuurlijk en van de hoogste en meest pure kwaliteit. De heerlijke geurbeleving zorgt voor een weldadig en verdiepend effect tijdens yoga. En bovendien ondersteunen de oliën je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak tijdens de diepe ontspanning van Yoga Nidra.

Wat is yoga nidra?

Ik ben dol op Yoga Nidra, wat in de volksmond ook wel Slaap Yoga wordt genoemd. Waarom? Omdat Yoga Nidra dé perfecte methode is om echt diep te ontspannen. Yoga Nidra is een yogavorm van bewuste ont-spanning. Het helpt je o.a. beter te slapen, te ontspannen en te luisteren naar je intuïtie. Maar ook kan het je een boost geven op het gebied van concentratie, energie en creativiteit. 

Tijdens de sessie blijf je bewust aanwezig terwijl je lijf in diepe ontspanning treedt. In eerste instantie lijkt deze vorm van yoga beoefening niets anders dan stil liggen op je yogamat met fijne comfortabele kleding aan en een heerlijk zachte deken over je heen. Maar tijdens deze bijzondere les maak je een magische reis door je lichaam en geest waardoor je in een hele diepe staat van ontspanning komt zoals tijdens de slaap. Dat is het mooie: je krijgt de diepe rust en ontspanning van slaap én je blijft wakker en alert. Wist je dat deze diepe vorm van ontspanning gelijk staat aan ongeveer 3 uur slaap?!

Yoga Nidra vraagt dus, in tegenstelling tot andere yogavormen geen beweging en al helemaal geen inspanning. Je kunt voornamelijk heerlijk ontspannen liggen en je hoeft alleen maar de geuren op je in te laten werken en te luisteren naar mijn stem… En dat voelt heel ontspannen en fijn. 

Aanmelden

Ben jij benieuwd naar de gouden combinatie van Yoga Nidra en aromatherapie en wil jij deze bijzondere reis ook een mee maken?

Tijdstip: een nieuwe datum volgt binnenkort (Heb je interesse? Laat alvast je gegevens achter en ontvang een mail zodra de nieuwe datum bekend is)

Locatie: Vitality World, Etten-Leur

Docenten: Elize & Daniëlle

Prijs: € 28,50

Maximum aantal deelnemers: 9

 

Aanmelden Yoga Nidra Special