Ervaar de bijzondere combinatie van sportief wandelen in een stevig tempo en krachtige oefeningen om daarna weg te zakken in diepe ontspanning en overgave tijdens een welverdiende ademsessie. Een unieke samenwerking tussen Bootcamp Body Power en Move & Mind!

Powerwalk

Powerwalking is wandelen in een stevig tempo. Tijdens de powerwalk die ongeveer 45 minuten duurt, worden er spierversterkende oefeningen gedaan voor het hele lichaam. Heerlijk fanatiek wandelen dus!

Deze manier van sportief wandelen heeft vele voordelen voor mind and body en is geschikt voor alle leeftijden, uiteraard moet je wel goed ter been zijn. Het powerwalken heeft een spierversterkend effect, geeft een gezonder lichaamsgewicht en verbetert het algemene uithoudingsvermogen en fitheid. Doordat het in groepsverband gedaan wordt is het ook nog eens erg gezellig en motiverend.

We eindigen de wandeling bij een binnenlocatie waar alles al in gereedheid is gebracht voor een super relaxte ademspecial.

Door goed te ademen kun je veel stress weghalen.

Aansluitend aan de powerwalksessie van Josine laat Elize je tijdens een ademsessie van 45 minuten de ‘magie’ van je adem ontdekken. Je ervaart de invloed die je ademhaling op je lichaam, je mind en op je emoties heeft. Bovendien kun je voelen waar de energie bij jou blokkeert, wat dit met je doet en hoe je de energie weer kunt laten stromen.

WAT LEVERT JE DIT OP:

⇒ Rust en ruimte zowel in je lijf als in je hoofd;

⇒ Loslaten en ontladen van emoties en gevoelens;

⇒ Zachtheid en liefde voor jezelf;

⇒ Diepe rust & ontspanning.

WAAR EN WANNEER?

Datum: zaterdag 1 oktober van 10.00 – 12.00 uur

Startlocatie: Bootcamp Body Power, Achter de Molen 48, Etten-Leur

Prijs: € 38,50

Aanmelden kan via onderstaande button. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

JA, IK DOE MEE!