Eén-op-een ademsessies

Een ademessie is een heel bijzondere ervaring die je het beste uit jezelf laat halen. Ervaring met meditatie, yoga of ademwerk is niet nodig. Een open mind wel!

Tijdens de privé sessie ga je ontdekken hoe je je adem kunt inzetten. Door je adem opnieuw te leren gebruiken, leer je ook direct dat je zelf invloed hebt op je mind. Je leert toelaten. Stapsgewijs, veilig en gedoseerd. Tijdens de sessie leer je je adem continu en structureel te verbeteren. Je krijgt inzicht en voelt wat er tijdens de ademhaling gebeurt en je wordt je bewust van de helende kracht van de adem. Er zijn meestal een aantal sessie voor nodig om écht de kracht van ademen te leren inzetten.

Intake

Om te beginnen vindt een intake plaats. We zullen ingaan op je huidige staat, je achtergrond en je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. De ademsessie wordt uitgelegd. Tijdens de intake bepalen we samen ook jouw doel. Deze vormt het uitgangspunt voor deze en toekomstige sessies.

Ademsessie

Het ademen gebeurt over het algemeen liggend. Het eerste half uur is het actieve gedeelte, waarbij je zoveel mogelijk aanwezig blijft en bewust voelt wat er gebeurt. Doordat het hart, buik, intensie en adem samenkomen, kan een transformatie plaatsvinden. De blokkade op de ademhaling die opgeslagen ligt op celniveau wordt dan losgelaten en gezien. Deze oude, onderdrukte energie kan zich op verschillende manieren uiten. 

Na het actieve gedeelte volgt de ontspanning, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. In deze fase ondervinden deelnemers vaak gevoelens van vrijheid, vreugde, opluchting en verwondering.

Duur ademsessie

Om de sessie af te sluiten is er ruimte om te bespreken wat je hebt ervaren. In totaal duurt een individuele ademsessie 90 minuten. Soms zal er een advies zijn in de vorm van ademhalingsoefeningen. Hiermee kun je de energie, wat nu vrij is gekomen, open houden.

Aanbieding 1) 3 individuele ademsessies van 1,5 uur

Zodat we echt uitgebreid kunnen werken aan jouw thema’s die bij jou spelen op dit moment.

Inhoud van de 3 sessies

⇒ Gratis intake gesprek

⇒ Gratis ademanalyse

⇒ Leren van verschillende ademtechnieken die je in kunt zetten

⇒ Tijdens iedere sessie gaan we actief ademen om zo weer in contact te komen met ons lichaam.

⇒ Tijdens iedere sessie nemen we ruim te tijd voor de ontspanningsfase waarin je alles mag integreren wat tijdens de sessie naar boven is gekomen.

⇒ Uitgebreid nagesprek

Kosten: € 180,- (normaal € 225,-)

Aanbieding 2) Een kennismakings ademsessie van 1,5 uur

Voor als je liever eerst een individuele ademsessie wilt uitproberen.

Inhoud van de sessie

⇒ Gratis intake gesprek

⇒ Tijdens de sessie gaan je actief ademen om zo weer in contact te komen met ons lichaam.

⇒ In het tweede gedeelte van de sessie nemen we ruim te tijd voor de ontspanningsfase waarin je alles mag integreren wat tijdens de sessie naar boven is gekomen.

⇒ Uitgebreid nagesprek

Kosten: € 67,- (normaal € 75,-)

(Bovengenoemde actietarieven zijn geldig in de maanden september, oktober en november)