Een vaak gehoorde opmerking van mensen is: “Ik ben niet lenig, ik kan geen yoga doen” of “Yoga is te zweverig voor mij”. Toch is yoga echt niet zweverig of vaag! Move & Mind in Etten-Leur biedt Dru yogalessen aan op een leuke, laagdrempelige en moderne manier. Daarnaast hoef je echt niet lenig of flexibel te zijn want daar gaat yoga niet over. Yoga doe je namelijk voor jezelf, het is geen competitie. We passen de oefeningen aan ieders mogelijkheden aan en bouwen zo langzaam op.

Er zijn veel verschillende yogastijlen en die brengen je allemaal balans en ontspanning. Wil je rustig aan doen, maar ook kracht en flexibiliteit opbouwen? Het zenuwstelsel kalmeren en diepe ontspanning vinden in lichaam en geest? Probeer dan Dru Yoga. Dru Yoga is een toegankelijke frisse en dynamische vorm van yoga om je fitter, vitaler en meer in balans te voelen. Met yoga zorg je niet alleen goed voor je lijf, maar yoga brengt ook rust en ontspanning in je hoofd.

Dru Yoga vindt zijn oorsprong in Hatha yoga en wordt ook wel ‘de yoga van het hart’ genoemd. Dru Yoga omvat klassieke yogahoudingen (asanas), ademhalingstechnieken (pranayama), handgebaren (mudras), heldere visualisaties en krachtige reeksen van houdingen die vloeiend en toch dynamisch uitgevoerd worden. Elke les wordt afgesloten met een diepe ontspanning.

Kortom, Dru Yoga zorgt ervoor dat je flexibeler wordt, je krijgt een betere ademhaling, ontwikkelt spierkracht en je leert bovenal bewust naar je lichaam te luisteren. Hierdoor vind je de rust en ontspanning die je verdient!

Ben jij benieuwd naar yoga en wil je het proberen?
Klik op de button hieronder om een proefles te boeken.

AANMELDEN VOOR EEN PROEFLES