In een snel veranderende wereld waarin we steeds door blijven rennen, stapelen allerlei prikkels zich op. De spanning die dit veroorzaakt kan vast gaan zitten in je lichaam en in je geest (vermoeidheid, pijn, piekeren, slecht slapen, enz).
 
Je vitaal, fit en gezond voelen zorgt ervoor dat je beter in balans bent, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Daarom biedt Move & Mind een 8-weekse yogaserie die in het teken staat van het bewust creëren van balans en rust in je leven. Echte gezondheid bestaat namelijk uit een goede relatie tussen lichaam en geest die in balans is.
 
Met Dru Yoga krijg je tools aangereikt om mentaal en fysiek in balans te komen. Je ervaart meer rust, je concentratie verbetert en je leert te luisteren naar je eigen lichaam.
 
LESOPBOUW
We beginnen de les met een dynamische warming-up om de stijfheid in je spieren en gewrichten los te maken. Zo vloeit spanning uit je lichaam weg. Vervolgens doen we specifieke houdingen (asana’s) en diverse bewegingsreeksen die iedere keer een ander thema hebben zoals een Zonnegroet, een Powersequence en een Vitaliteitsreeks. Ook besteden we iedere les aandacht aan de ademhaling en maken we kennis met verschillende ademhalingstechnieken. We sluiten de les altijd af met een heerlijke diepe ontspanning. Deze lijkt op een bodyscan uit de mindfulness.
 
STARTDATUM VAN DE 8-WEEKSE YOGASERIE
Dinsdag 21 augustus 2018
 
LESTIJD
Dinsdagavond van 19:30 – 21:45 uur
 
LESLOCATIE
De lessen worden gegeven in Wijkgebouw De Gong, Trompetlaan 42, 4876 XA Etten-Leur
 
KOSTEN
Deelname aan de reeks van 8 lessen kost € 79,50.
Dit is inclusief gebruik van yogamat, kussens en dekens.
 
AANMELDEN
Wil je je aanmelden of heb je vragen?