Breathe & Relax…

Juist nu hebben we zoveel meer aandacht en tijd voor onszelf nodig. Niet alleen tijd om te ontspannen, maar juist ook tijd om aandacht te geven aan wat er zich allemaal binnenin ons afspeelt. Want zowel onze lichamelijke als onze mentale gezondheid is zo enorm belangrijk.

Misschien herken jij ook dat je op dit moment veel ‘moet’, dat je aan het hollen en rennen bent en voel je aan alles dat je me-time nodig hebt. Dat er diep van binnen spanning en emoties zitten, waar je niet bij komt. En dat je op zoek bent naar ontspanning in je lijf, vertrouwen in jezelf en rust in je hoofd.

Wanneer we de tijd en ruimte nemen om op een liefdevolle manier voor onszelf te zorgen, naar binnen keren en rust en ontspanning kunnen verwelkomen in ons lichaam, dan krijgen onze lichaam en geest de mogelijkheid om terug te keren naar een gezonde en natuurlijke balans.

Daarom neem ik je graag mee op een ontspannende en helende ademreis. Tijdens deze ademcirkel (een ademsessie in groepsverband) gaan we ‘op reis’ naar binnen. De adem is ons voertuig, ons middel, onze schijnwerper om met een open en nieuwsgierige blik naar binnen te keren om te kijken, om te voelen. Je leert ontspannen in jouw proces, met jezelf in contact te blijven, met mildheid naar jezelf te kijken. En ik begeleid en help je op een zachte liefdevolle en vooral veilige manier tijdens deze sessie.

Kiezen voor jezelf, daar is moed voor nodig! Om JA! te zeggen tegen jezelf, tegen rust, tegen ontspanning én jezelf kwetsbaar durven voelen.

Op vrijdag 6 januari organiseer ik daarom weer een nieuwe ademspecial “Breathe & Relax”

IN DEZE ADEMSPECIAL:
⇒ leer je dat je adem een bron van leven, wijsheid en energie in zich heeft;
⇒ ontdek je de invloed van je ademhaling op je lichaam, je mind en op je emoties en gevoelens;
⇒ voel je waar de energie bij jou blokkeert, wat dit met je doet en hoe je de energie weer kunt laten stromen;
⇒ beoefenen we de Verbonden Ademhaling, een super krachtige ademtechniek die je helpt om alle vastzittende spanning los te laten, zodat de energie in je lichaam weer kan gaan stromen.

Ontdek de pure ‘magie’ van je adem, gun jezelf deze reis naar binnen, verlangzaam en geef jezelf liefdevolle aandacht.

WAT LEVERT JE DIT OP?
⇒ Terugkomen in verbinding met je lijf;
⇒ Meer energie die kan gaan stromen;
⇒ Meer zachtheid en liefde voor jezelf;
⇒ Ruimte zowel in je lijf als in je hoofd;
⇒ Loslaten van emoties en gevoelens;
⇒ Oude overtuigingen en patronen mogen aangekeken en worden los gelaten;
⇒ Diepe ontspanning;

WAAR EN WANNEER?
Datum: vrijdag 6 januari 2023 van 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Yogaschool Balans, Etten-Leur
Prijs: € 38,50

Aanmelden kan via onderstaande button.

AANMELDEN VOOR DE ADEMSPECIAL