Breathe & Relax…

Kom jij maar niet aan jezelf toe? Ben je alleen maar aan het hollen en rennen en voel je aan alles dat het tijd is voor jou? Hou je je al hele lange tijd sterk en heb je het idee dat je je groot moet houden, niet zeuren of klagen? En diep van binnen voel je spanning en emoties zitten, waar je niet bij komt. Je wilt ook gewoon kwetsbaar mogen zijn, verdriet kunnen toelaten en emoties de vrije loop laten. Herken jij jezelf hier (deels) in?

Wanneer we de tijd en ruimte nemen om op een liefdevolle manier voor onszelf te zorgen, naar binnen keren en rust en ontspanning kunnen verwelkomen in ons lichaam, dan krijgen onze lichaam en geest de mogelijkheid om terug te keren naar een gezonde en natuurlijke balans. Wij vrouwen nemen daar de tijd gewoonweg niet voor, want ja, we cijferen onszelf vaak weg en zijn altijd op de ander gericht, met allerlei vage klachten als gevolg.

Daarom neem ik je graag mee op een welverdiende ademreis. Tijdens deze ademcirkel (een ademsessie in groepsverband) gaan we ‘op reis’ naar binnen. De adem is ons voertuig, ons middel, onze schijnwerper om met een open en nieuwsgierige blik naar binnen te keren om te kijken we wat we onderweg allemaal tegenkomen. Waar we licht op kunnen laten schijnen wat soms lang in een donker hoekje heeft gelegen. Ik help je om die donkere hoekjes te vinden o.a. door het gebruik van drukpunten.

Je leert ontspannen in je proces, met jezelf in contact te blijven, met mildheid naar jezelf te kijken. Zo kun je stappen zetten naar wat goed is voor jou.

Kiezen voor jezelf, daar is moed voor nodig! Om JA! te zeggen tegen jezelf, tegen rust, tegen ontspanning én jezelf kwetsbaar durven voelen.

Op vrijdag 19 augustus organiseer ik daarom weer een nieuwe ademspecial: “Ademreis, Breathe & Relax”

IN DEZE ADEMSPECIAL:
⇒ leer je dat je adem een bron van leven, wijsheid en energie in zich heeft;
⇒ ontdek je de invloed van je ademhaling op je lichaam, je mind en op je emoties en gevoelens;
⇒ voel je waar de energie bij jou blokkeert, wat dit met je doet en hoe je de energie weer kunt laten stromen;
⇒ beoefenen we de Verbonden Ademhaling, een super krachtige ademtechniek die je helpt om alle vastzittende spanning los te laten, zodat de energie in je lichaam weer kan gaan stromen.

Ontdek de pure ‘magie’ van je adem, gun jezelf deze reis naar binnen, verlangzaam en geef jezelf liefdevolle aandacht.

WAT LEVERT JE DIT OP?
⇒ Terugkomen in verbinding met je lijf;
⇒ Meer energie die kan gaan stromen;
⇒ Meer zachtheid en liefde voor jezelf;
⇒ Ruimte zowel in je lijf als in je hoofd;
⇒ Loslaten van emoties en gevoelens;
⇒ Oude overtuigingen en patronen mogen aangekeken en worden los gelaten;
⇒ Diepe ontspanning;

WAAR EN WANNEER?
Datum: vrijdag 19 augustus van 19.30 – ca. 21.30 uur
Locatie: Yogaschool Balans, Etten-Leur
Prijs: € 35,-

Aanmelden kan via onderstaande button. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

AANMELDEN VOOR DE ADEMSPECIAL