Een gezamenlijke ademsessie, maar dan vanuit je huis!

Ademwerk. Je hebt er vast wel eens van gehoord of je bent er wellicht al bekend mee. Deze online ademsessie is bedoeld om op een laagdrempelige manier de kracht van ademen te ervaren. Het is geschikt voor zowel mensen mét als zonder ervaring, voor elk wat wils.

Wat is een online ademsessie?

Een Zoom-sessie waarbij we gezamenlijk ademen, delen, connecten. Altijd met een bepaald thema, zoals ruimte innemen, emoties doorvoelen, verbinden met jezelf, schaduw & licht.

Het bijzondere van de sessie is dat jij em zelf doet. Je leert namelijk tijdens de sessie dat jij zelf de regie hebt. Of je het nu voor de eerste keer doet of al eerder een ademsessie hebt gevolgd: jij bepaalt hoe diep je wil gaan. Gaandeweg kom je steeds meer in contact met je eigen adem-flow, je lichaam ontspant zich zodanig dat je ademhaling de ruimte heeft.

Tijdens deze bijzondere sessie zul je de super krachtige en transformerende werking van de verbonden adem ontdekken om vervolgens weg te zakken in een diepe staat van ontspanning en vertrouwen. Het is bevrijdend en helend tegelijk.

Verbonden ademen brengt je in flow

Bewust verbonden ademen is een eenvoudige techniek die de inademing met de uitademing verbindt. Volledig in en ontspannen uit, zonder pauzes, simpel en zacht. Met bewust verbonden ademen daal je af naar de diepere lagen in jezelf.  De ademhaling brengt je in contact met emoties en gevoelens, vooral wanneer deze onverwerkt of weggedrukt zijn, waardoor je deze kunt verwerken en loslaten. De verbonden ademhaling is niet altijd comfortabel, maar als je ermee kunt zijn, kunnen spanningen oplossen en werkt het helend en transformerend.

Na de verbonden ademsessie is het tijd voor integratie. Dan mag je je mee laten nemen in een door mij begeleide lange diepe ontspanning.

Wat kan je ervaren als je meedoet?

✓ Ontspanning, een stil hoofd
✓ Meer vertrouwen in je eigen lichaam
✓ Meer focus
✓ Meer energie (betere zuurstofopname) in je cellen en dus fitter
✓ Meer balans tussen lichaam en geest

Aanmelden

Tijdstip: woensdag 26 mei 20.00 – 21.00 uur

Locatie: Live online via Zoom

Kosten: € 15,-

AANMELDEN VOOR DE ADEMFLOW SESSIE