fbpx

BETER ADEMEN BASISTRAINING

Een praktisch ademprogramma van 4 weken waarin ik je leer hoe jij de regie over je lijf, je hoofd en je gevoel weer in eigen handen neemt.

Doe mee en voel je weer energiek!

Wil jij meer energie ervaren? Dichter bij je gevoel kunnen blijven en meer in je kracht kunnen staan? Want jij weet inmiddels dat als je op deze manier door blijft gaan, veel blijft rondmalen in je gedachten, je angstig en moe blijft voelen en slecht slaapt, je in een negatieve spiraal zit waar je niet zelf uit komt. Het komt er nu op aan wat je doet, welke stap jij nu neemt. En ik wil je hier graag bij helpen.

Ademcoaching, ademtraining

Ik weet hoe het gaat…

Sterker nog, ik zie het veel om me heen gebeuren. Je bent de hele dag bezig met anderen en je weet precies wat er om je heen gebeurt. Je staat de hele dag “aan” en de balans in je leven is soms ver te zoeken. Diep van binnen weet je dat hoe je op dit moment bezig bent, niet goed voor je is, niet goed voor je lichaam en niet goed voor je energieniveau.

En om hieraan te werken doe je al wel het een en ander. Misschien volg je 1 x per week een yogales, of probeer je thuis soms wat te mediteren. Maar dit heeft niet de impact op je lichaam en je mind die je zo graag wilt hebben. Of je weet eigenlijk allemaal wel wat goed voor je werkt, maar je doet erg weinig om echt verandering tot stand te brengen. Wat ook weer tot frustratie leidt. Herkenbaar?

Mijn allernieuwste programma

Ik nodig je uit voor mijn allernieuwste programma, wat ik speciaal heb ontwikkeld voor jou als gevoelig mens. Jij die de prikkels van onze hectische maatschappij, alles wat er in je gezin en om je heen gebeurd dieper verwerkt en daarom sneller stressreacties krijgt en hierdoor weer vermoeid raakt. Jij die meer tijd voor jezelf nodig hebt om zowel alle externe prikkels als je eigen interne prikkels te verwerken. Jij die weet dat je eigen lichaam en geest gewoon veel meer aandacht verdienen en nodig hebben en veel vaker gereset moeten worden voordat je weer in actie kunt komen. En dat is het nu precies: het zit em in het doen. Wat nu als ik je daar eens mee ging helpen?

Ademcoaching Ademtraining

Praktisch

Data van de training
Woensdag 3, 17, 31 maart en 14 april van 19.30 uur – 20.30 uur.

Om de week omdat ik namelijk wil dat je in die tussenliggende weken écht thuis gaat oefenen.

Dat je van het doen van ademoefeningen een gewoonte gaat maken zodat je hiervan een routine maakt.

Extra
Na iedere keer ontvang je van mij de replay video met een korte opdracht om te oefenen.

Je hoeft dus nooit iets te missen (ook als je een keer niet kunt).

De video’s blijven t/m 30 april 2021 beschikbaar.

BONUS
Een 1-op-1 ademcoachingsessie van 60 minuten waarin we in kunnen gaan op jouw specifieke behoeftes (online of live afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment).

Inhoud

  • Week 1. Lichaamshouding, bewustzijnsontwikkeling, ontspanning en focus
  • Week 2. Buik-, middenrif-, borstademhaling
  • Week 3. Adem in flow brengen
  • Week 4. Adem en emoties
  • Bonus: Een 1-op-1 ademsessie waarin we aandacht geven aan jouw specifieke vragen, jouw belemmerende patronen en gedachten, zodat je die door middel van breathwork los mag laten.

Investering

De prijs voor deze basistraining bedraagt nu € 97,-. (normaal € 125,-)

Dit is inclusief de bonus van de 1-op-1 ademcoaching sessie t.w.v. € 65,-.

Let op: er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar in deze groep.