ONTDEK DE KRACHT VAN JE ADEM

En ervaar meer rust en ontspanning!

In twee maanden meer energie en vertrouwen in jezelf.

Ken je dat gevoel?

Je voelt een bepaalde druk, onrust of stress in je lichaam, maar je kunt er niet bij. Misschien adem je oppervlakkig, snel of hoog, voel je je af en toe licht in je hoofd? Of ben je er zojuist achter gekomen dat je vaak niet ademt; dat je adem vaak stokt.

Je leven lijkt niet op wat je voor ogen had en hoe je je wilt voelen. Het vertrouwen is weg en je zit niet lekker in je lichaam. En je weet niet hoe je dit kunt veranderen of doorbreken.

Ik weet hoe het gaat…

Sterker nog, ik zie het veel om me heen gebeuren. Je bent de hele dag bezig met anderen en je weet precies wat er om je heen gebeurt. Je staat de hele dag “aan” en de balans in je leven is soms ver te zoeken. Diep van binnen weet je dat hoe je op dit moment bezig bent, niet goed voor je is, niet goed voor je lichaam en niet goed voor je energieniveau.

En om hieraan te werken doe je al wel het een en ander. Misschien zoek je online wel eens wat op over ademen en doe je af en toe eens een ademoefening. Maar je merkt dat dit nog niet echt de impact op je lichaam en je mind die je zo graag wilt hebben. Of je weet eigenlijk allemaal wel wat goed voor je werkt, maar je doet erg weinig om echt verandering tot stand te brengen. Wat ook weer tot frustratie leidt. Herkenbaar?

Voel je dat het tijd is voor een krachtige nieuwe stap?

De manier waarop je ademt is van grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Sterker nog, je ademhaling vertelt hoe je leeft en waar jij jezelf (meestal onbewust) beperkt. Misschien voel je dat als je op deze manier door blijft gaan, veel blijft rondmalen en blijft nadenken over hoe je je nu voelt, moe blijft voelen en slecht slaapt, je in een negatieve spiraal zit waar je niet zelf uit komt.

Gelukkig kun je leren hoe je je adem in kunt zetten om je beter te voelen. Je adem is namelijk een fantastisch instrument wat je heel gemakkelijk in kunt zetten en je hebt het altijd bij je! Bewust ademen heeft direct effect op je lichaam en je emoties en gevoelens. Sinds ik mijn adem bewust inzet, ervaar ik veel meer verbinding, meer vertrouwen en ontspanning in mezelf. Door het inzetten van verschillende ademoefeningen ontstaat er meer energie, enthousiasme en levensvreugde.

Bewust ademen helpt je

⇒ om te kalmeren en relativeren bij angst- en paniek

⇒ in verbinding met jezelf te komen

⇒ meer te leven vanuit je hart

⇒ diepe ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd te ervaren

⇒ om beter je eigen grenzen te bewaken bij overspannenheid en burn-out

⇒ beter inslapen en doorslapen

⇒ meer energie en levenslust ervaren.

Mijn allernieuwste programma

Ik nodig je uit voor mijn allernieuwste programma, wat ik speciaal heb ontwikkeld voor jou als gevoelig mens. Jij die de prikkels van onze hectische maatschappij, alles wat er in je gezin en om je heen gebeurd dieper verwerkt en daarom sneller stressreacties krijgt en hierdoor weer vermoeid raakt. Jij die meer tijd voor jezelf nodig hebt om zowel alle externe prikkels als je eigen interne prikkels te verwerken. Jij die weet dat je eigen lichaam en geest gewoon veel meer aandacht verdienen en nodig hebben en veel vaker gereset moeten worden voordat je weer in actie kunt komen. En dat is het nu precies: het zit em in het doen. Wat nu als ik je daar eens mee ging helpen?

Ademcoaching Ademtraining

Praktisch

Start van de training
Woensdag 22 september, 6 en 20 oktober, 3 november van 19.30 – 21.00 uur.

Om de week omdat ik namelijk wil dat je in die tussenliggende weken écht thuis gaat oefenen.

Dat je van het doen van ademoefeningen een gewoonte gaat maken zodat je hiervan een routine maakt.

Extra
Na iedere keer ontvang je van mij de replay video met een korte opdracht om te oefenen.

Je hoeft dus nooit iets te missen (ook als je een keer niet kunt).

De video’s blijven t/m 30 november 2021 beschikbaar.

BONUS
Een 1-op-1 ademcoachingsessie van 60 minuten waarin we in kunnen gaan op jouw specifieke behoeftes (online of live afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment).

Inhoud

# Sessie 1. Lichaamshouding en adembewustzijn

# Sessie 2. Buik-, middenrif-, borstademhaling

# Sessie 3. Adem in flow brengen

# Sessie 4. Ademen en emoties

# Bonus: Een 1-op-1 ademsessie waarin we aandacht geven aan jouw specifieke vragen, jouw belemmerende patronen en gedachten, zodat je die door middel van breathwork los mag laten.

Investering

# Earlybird prijs voor deze ademtraining is € 175,-. (normaal € 195,-)

# Dit is inclusief de bonus van de 1-op-1 ademcoaching sessie t.w.v. € 65,-.

# Let op: er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar in deze groep.

Nieuws en Agenda

Laat hieronder je e-mail achter en ik breng je als eerste op de hoogte van de adem- en yogaspecials