Hallo, ik ben Elize

In mei 2017 gebeurde er iets waardoor mijn leven vanaf dat moment compleet veranderde…

… en hierdoor wist ik gelijk dat ik eindelijk mijn missie kon gaan uitvoeren en leven.

Wat er destijds gebeurde? Ik werd ontslagen. En weet je? Ik zag het als een cadeau wat me in de schoot werd geworpen.

Want al langere tijd voelde ik dat ik niet meer thuis hoorde in de commerciële dienstverlening en bij een werkgever in loondienst. Alleen ik durfde de stap niet te zetten om er definitief mee te stoppen. Toen er in mei 2017 een grote reorganisatie werd aangekondigd en mijn ontslag werd medegedeeld schrok ik op dat moment uiteraard, maar diep vanbinnen wist ik gelijk: dit is mijn kans, ik ga doen wat ik heel graag wil doen!

NAMELIJK

Mensen een me-time moment geven. Mensen een plek bieden om te vertragen, te ontspannen en op te laden. Mensen helpen om de signalen van je lichaam beter te leren begrijpen zodat je met meer rust en veerkracht kunt leven.

Zo creëerde ik eind 2017 Move & Mind

En begon ik op 1 januari 2018 met het geven van yogalessen.

Nu moet je weten, ik had totaal geen ondernemers ervaring. Ik ben opgegroeid met de overtuiging dat een vaste baan in loondienst de beste baan is die je kunt hebben, want dat biedt zekerheid en veiligheid. En ik ben al helemaal niet opgevoed met spiritualiteit. Dus de omschakeling van een werknemer met een 9 tot 5 baan met een vast maandsalaris naar een zzp-er op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit was voor mij écht wennen.

Maar ik heb er geen moment spijt van gehad en zou nooit meer anders willen. Bovendien kan ik alle kennis en ervaring die ik in de 20 jaar als werknemer in vaste loondienst heb opgedaan, nog elke dag toepassen in mijn bedrijf.

Als je jezelf met niemand vergelijkt, word je wie je bent

Elke week geef ik met veel plezier en enthousiasme verschillende yogalessen. Geen yogales is bij mij hetzelfde, dat maakt mijn werk enorm afwisselend. Mij wordt weleens gevraagd hoe ik dit doe: wekelijks weer een nieuwe les maken. Voor mij is het geen opgave, het is iets wat van binnenuit opborrelt. Het ontstaat telkens weer.

Naast yogadocente ben ik ook ademcoach en lichaamsgericht coach

empathic
enthusiastic
Sugar addict

Straight
forward

perfectionist
CREATIVE

Wij zijn in onze huidige maatschappij echt wandelende hoofden en we voelen niet meer goed welke signalen ons lichaam geeft. Ja, pas als ons lichaam schreeuwt en er allerlei klachten ontstaan, dan gaan we er aandacht aan geven. Of we voelen het wel, maar we begrijpen de taal van ons lichaam niet.

Dat is precies wat ik ervaren heb toen ik jaren geleden in een burn-out terecht kwam. Mijn lichaam gaf allerlei signalen dat het genoeg was, maar ik ging maar door, ik negeerde de alarmbellen die afgingen en dacht dat het erbij hoorde. Dat het normaal was.

De signalen van je lichaam leren herkennen, begrijpen en weten hoe je ermee om kunt gaan. Dat is wat ik destijds graag had willen leren. Om mezelf lichter, meer ontspannen, energiek en vrijer te voelen!

Precies dit is wat ik mensen nu leer als ademcoach en lichaamsgericht coach.

Nu is het aan jou!

Neem de stap naar meer ontspanning en lichtheid in je leven.

Nu is het aan jou!

Let’s CHAT!

Kies voor jezelf

Wil je graag een nieuwe stap zetten? Ben je op zoek naar meer rust en ontspanning en wil je leren hoe je dit kunt integreren in je dagelijkse leven? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag.