OVER

MOVE & MIND

ELIZE NAGELHOUD

OPRICHTSTER VAN MOVE & MIND, YOGADOCENTE

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Elize Nagelhoud en ik ben geboren in 1971. Ik woon samen met mijn partner en kinderen in Etten-Leur. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse commerciële dienstverlenende beroepen als intercedent, vestigingsmanager, opleidingsadviseur en coach op het gebied van re-integratie & mobiliteit. Door de combinatie van een drukke baan destijds en kinderen in de luiers, leefde ik voortdurend met stress en spanningen. In deze tijd ontdekte ik yoga en voelde dat het mij goed deed. Yoga is vanaf dat moment niet meer weg te denken uit mijn leven.

DRU YOGA

Later, in 2009, ben ik met Dru yoga begonnen. Deze yogastijl sprak mij enorm aan omdat het de perfecte aanvulling is op onze huidige moderne snelle wereld waarin wij leven. En daarnaast is Dru Yoga stevig verankerd in de rijke oude yogatradities.(Wil je meer over Dru Yoga lezen? Klik dan hier)In 2015 ben ik met veel enthousiasme de 3-jarige Dru yoga docentenopleiding gestart en inmiddels heb ik deze studie afgerond en ben ik geregistreerd Dru Yogadocent.

Mijn intentie is om yoga door te geven om anderen meer rust, balans, energie en zelfvertrouwen in zichzelf te laten ervaren. Want ik ben er van overtuigd dat yoga hierbij kan helpen, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. De naam Move & Mind verwijst hier dan ook naar.

Namasté, Elize

LEKKER DICHTBIJ!

YOGALES VOLGEN IN DE BUURT

BIJ MOVE & MIND…
Neem je bewust tijd voor jezelf. Gun jezelf deze tijd en ervaar hoe het is om helemaal stil te mogen worden. Even weg van het rennen en vliegen, bij Move & Mind mag je thuiskomen bij jezelf. Move & Mind geeft yogalessen in zorgvuldig gekozen lesruimtes op verschillende locaties in Etten-Leur zodat je niet ver van huis hoeft. Binnen is het stil en lijkt het erop dat je even weg bent…

YOGA VOOR VITALITEIT, BALANS EN ONTSPANNING
Tijdens de yogalessen leer je naar je lichaam te luisteren zodat je, vooral in deze stressvolle tijd, steeds beter bij jezelf kunt blijven en je eigen grenzen leert stellen. Je krijgt een betere ademhaling, ontwikkelt spierkracht, en bovenal leer je bewust naar je lichaam te luisteren. Hierdoor vind je de rust en ontspanning die je verdient en voel je je weer meer in balans.

ERVAAR DE KRACHT VAN ZACHTHEID