fbpx

OVER

MOVE & MIND

ELIZE NAGELHOUD

EIGENAAR VAN MOVE & MIND, YOGADOCENTE & ADEMCOACH

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Elize Nagelhoud en ik ben geboren in 1971. Ik woon samen met mijn partner en kinderen in Etten-Leur. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse commerciële dienstverlenende beroepen als intercedent, vestigingsmanager, opleidingsadviseur en coach op het gebied van re-integratie & mobiliteit. Door de combinatie van een drukke baan destijds en kinderen in de luiers, leefde ik voortdurend met stress en spanningen. In deze tijd ontdekte ik yoga en voelde dat het mij goed deed. Yoga is vanaf dat moment niet meer weg te denken uit mijn leven.

DRU YOGA

Later, in 2009, ben ik met Dru yoga begonnen. Deze yogastijl sprak mij enorm aan omdat het de perfecte aanvulling is op onze huidige moderne snelle wereld waarin wij leven. En daarnaast is Dru Yoga stevig verankerd in de rijke oude yogatradities. Daarom was het voor mij vanzelfsprekend om zelf de opleiding tot Dru yoga docenten te volgen en inmiddels heb ik deze studie in 2018 afgerond en ben ik geregistreerd Dru YogadocentWil je meer over Dru Yoga lezen? Klik dan hier

ADEMCOACH | ADEM ALS LEVENSKRACHT VAN DE MENS

Ik ben opgeleid tot Holistic Breathing Ademcoach. Je adem is je levenskracht en beter ademen geeft je lichtheid en energie. Je adem bevat helende energie die essentieel is voor je gezondheid en daarom is het belangrijk dat die energie vrij door lichaam en geest kan stromen. Door bezig te zijn met bewustwording van de ademhaling en door beter te leren ademen leer je jezelf beter kennen.

 

Mijn missie is om jou op de voor jou meest passende wijze de kracht van yoga en ademen te laten ervaren. Zodat je leert hoe je zelf invloed hebt op je energieniveau. Hierdoor voel je je krachtiger, meer ontspannen en in balans.

Namasté, Elize

LEKKER DICHTBIJ!

YOGALES VOLGEN IN DE BUURT

BIJ MOVE & MIND…
Neem je bewust tijd voor jezelf. Gun jezelf deze tijd en ervaar hoe het is om helemaal stil te mogen worden. Even weg van het rennen en vliegen, bij Move & Mind mag je thuiskomen bij jezelf. Move & Mind geeft yogalessen in zorgvuldig gekozen lesruimtes op verschillende locaties in Etten-Leur zodat je niet ver van huis hoeft. Binnen is het stil en lijkt het erop dat je even weg bent…

YOGA VOOR VITALITEIT, BALANS EN ONTSPANNING
Tijdens de yogalessen leer je naar je lichaam te luisteren zodat je, vooral in deze stressvolle tijd, steeds beter bij jezelf kunt blijven en je eigen grenzen leert stellen. Je krijgt een betere ademhaling, ontwikkelt spierkracht, en bovenal leer je bewust naar je lichaam te luisteren. Hierdoor vind je de rust en ontspanning die je verdient en voel je je weer meer in balans.

ERVAAR DE KRACHT VAN ZACHTHEID