HALLO, IK BEN ELIZE

ADEMCOACH & YOGADOCENT IN ETTEN-LEUR

Elize NagelhoudEVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Elize Nagelhoud en ik ben geboren in 1971. Ik woon samen met mijn partner en kinderen in Etten-Leur. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse commerciële dienstverlenende beroepen als intercedent, vestigingsmanager, opleidingsadviseur en coach op het gebied van re-integratie & mobiliteit. Door de combinatie van een drukke baan destijds en kinderen in de luiers, leefde ik voortdurend met stress en spanningen. In deze tijd ontdekte ik yoga en voelde dat het mij goed deed. Yoga is vanaf dat moment niet meer weg te denken uit mijn leven.

DRU YOGA

Later, in 2009, ben ik met Dru yoga begonnen. Deze yogastijl sprak mij enorm aan omdat het de perfecte aanvulling is op onze huidige moderne snelle wereld waarin wij leven. En daarnaast is Dru Yoga stevig verankerd in de rijke oude yogatradities. Daarom was het voor mij vanzelfsprekend om zelf de opleiding tot Dru yoga docent te volgen en inmiddels heb ik deze studie in 2018 succesvol afgerondWil je meer over Dru Yoga lezen? Klik dan hier

ADEMCOACH | ADEM ALS LEVENSKRACHT VAN DE MENS

In 2020 ben ik opgeleid tot Holistic Breathing Ademcoach. Je adem is je levenskracht en beter ademen geeft je lichtheid en energie. Je adem bevat helende energie die essentieel is voor je gezondheid en daarom is het belangrijk dat die energie vrij door lichaam en geest kan stromen. Door bezig te zijn met bewustwording van de ademhaling en door beter te leren ademen leer je jezelf beter kennen.

 

Mijn missie is om jou op de voor jou meest passende wijze de kracht van yoga en ademen te laten ervaren. Zodat je leert hoe je zelf invloed hebt op je energieniveau. Hierdoor voel je je krachtiger, meer ontspannen en in balans.

Warme groet, Elize

ERVAAR DE KRACHT VAN ZACHTHEID

Nieuws en Agenda

Laat hieronder je e-mail achter en ik breng je als eerste op de hoogte van de adem- en yogaspecials